Wednesday, July 18, 2007

PIEKUP AGENCY


Vanaf September zal PIEKUP Produkties een Agency starten. Een Agency die staat voor kwaliteit en service voor organisaties. Zo heeft PIEKUP 4 headliners met eenieder zijn eigen genre, van Deephouse tot Minimal, van Minimal tot Electro. Deze headliners hebben al meerdere strepen verdient in de Amsterdamse dansscène.



TONY BOOGS (deephouse/minimal)

Momenteel is hij de upcoming house dj van Amsterdam. Met de inmiddels legendarische VOLTT after party in de Supperclub, heeft hij ruim 4 uur non-stop de ene vette plaat na de andere gerocked, zonder ook maar een moment te vervelen. Met zijn Funky Sound heeft deze DJ op meerdere feesten,(Inmotion,Putsch, E.N.D, Traffic, Eggo, Linkesoep, Expectations in HiFi, Klinker Kopen?, Ruis),de boel op zijn kop gezet.

MARCUS MENDOZA (electric-tech/deephouse)

Deze mr. woensdag resident van Club NL is een bekende in de Amsterdamse dansscène.
Met zijn warme diepe elektronische muziekstijl raakt hij minimal, deep/tech-house en techno van top tot teen. Eigenlijk is het ook niet zo raar dat marcus het in de vingers heeft. Op 17-jarige leeftijd gaat hij naar het Koninklijke Conservatorium in Den Haag. Met als gevolg dat hij naast het draaien zich ook concertreerd op produceren. In Augustus zal zijn eerste EP met 4 tracks gereleased worden op Beatport waarmee zijn passie voor muziek een feit zijn!



TIMSTR (electro/progressive/techhouse)

Deze geboren en getogen Amsterdamse dj draait zijn sets met een mix van electro, techhouse en funky progressive. Zo heeft hij meerdere ongelofelijke sets neergezet in verschillende clubs en festivals zoals, Dance Valley, Impulz, Now and Wow en Sugar Factory.

In 2002 verlegd TIMSTR zijn grenzen door meerdere boekingen vanuit Bulgarije,(Sofia en Varna). Maar de grens is voor hem nog niet bereikt, met een boeking vanuit China, waar hij een onwijs dikke progressive set neerzet in Le Fabrique, Shanghai.

TIM NIEBURG (deephouse/minimal/techno)

Deze alleskunner omschrijft zijn stijl als diep, warm en opbouwend.
Tim bouwt zijn sets op met deephouse en minimal, maar voelt als geen ander aan wanneer zijn partygangers de behoefte hebben aan een beetje meer pit. Zonder pardon mixed hij zijn roots in om een hoogtepunt te bereiken doormiddel van een lekkere techno plaat.

Met een eigen avond in de TWSTD op vrijdagavond, 'Nachtplan' en 'Planet Delsin' de maandelijkse zaterdag avond in Club 11, is deze jonge dj er een om in de gaten te houden.



PIEKUP AGENCY staat niet alleen voor deze heren, want naast deze headliners heeft PIEKUP ook oog voor nieuw talent. Deze jonge honden zijn steeds vaker te zien in het uitgaansleven in Amsterdam en omstreken. Menig feestje wordt warm gedraaid door deze donderstenen, en zo heeft Piekup met dj’s als Eigenthijs, Voldaan, Hay-T, Miss Majory Mae, Linke Leo en JimInc de troef in eigen hand. Dit stel is van alle markten thuis, met gengres van minimal tot electro.

BOOKINGS:

WWW.PIEKUP.NL

No comments: